Ahol nem csak a jelenéről, hanem a jövőjéről is mi gondoskodunk!
Intézményünkben különös hangsúlyt fektetünk a higiéniai standardok betartására az Ön és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében.
Partnereink
A praxisközösség a West Medica klinika, valamint a Nagykárolyban is működő Caritas Medica klinika révén a járóbeteg ellátás jól ismert képviselője Szatmár megyében, tevékenységét 1993-ban kezdte.
Az egészségügyi szolgáltató járóbeteg és nappali beutalásos rendszerben működtetett kórházi ellátásban szándékszik tevékenykedni. Amint a Hám János Orvosi Központ kórházi részének építési - felszerelési munkálatai befejeződnek és a működési engedély is adott lesz, megnyitja kapuit a betegek előtt a 12 ágyas belgyógyászati és 14 ágyas sebészeti osztály.
A City Med laboratórium 2007-ben alakult. A minisztérium által akkreditált szolgáltatásai, szakképzett személyzete és korszerű felszereltsége révén magas minőségű szolgáltatásokat nyújt.
A Szent Vincéről Nevezett Szatmári Irgalmas Nővérek Egyesülete a rend megalakulása óta (1842) szociális és karitatív tevékenysége révén segíti a régió rászorulóit.