Fül-orr-gégészet
Știri

A Fül-Orr-Gégészet (F.O.G) a fül, az orr, a nyak,  a felső légutak és az orrmelléküregek betegségeinek megelőzésével, vizsgálatával és kezelésével foglalkozó tudományág. 


Rendelőnk a legmodernebb és legkomplexebb endoszkóppal, mikroszkóppal és fibroszkóppal van felszerelve, lehetővé téve a fül-orr-gégészeti betegség biztos és gyors felismerését. 
A  flexibilis endoszkóppal végzett tükrözés (fibroszkópia)  egy vizsgálat módszer, amely képes a felső légutak pontos és részletes képi megjelenítésére.


A beavatkozás minimálisan invazív, elenyésző  kellemetlenséggel jár a vizsgálandó beteg részére.  A helyes diagnózis felállításában nélkülözhetetlen szerepe van a mikroszkópos vizsgálat által adott részletes megjelenítésnek.


Az orrvérzések ellátása során  kiemelt szerep jut a vérzés forrásának elektrokauteres kezelésének.

 

A rendelő korszerű audiológiai felszeretltségének köszönhetően biztostjuk pácienseink számára a halláscsökkenés gyors és pontos felmérése nagyobb szakcentrumok igénybevétele nélkül.
 

Rendelő felszerelése

- Hallásvizsgáló kabin
- Timpanometria
- Biomikroszkópia
- Videoasszisztált flexibilis nazo-pharyngo-laryngoszkópia
- Nazopharyngoszkópia (rigid)
- Otoszkóp (Fültükrözés)
- Elektrokauter

Szolgáltatások

- Klinikai konzultáció
- Hallásvizsgálat
- Videoasszisztált flexibilis nazo-pharyngo-laryngoszkópia
- Nazopharyngoszkópia (rigid)
- Otoszkóp (Fültükrözés)
- Elektrokauteres vérzéscsillapítás

Galéria
Tekintse meg híreinket
Inzulinrezisztencia
Inzulinrezisztencia
Napjainkban rohamosan nő az inzulinrezisztenciával élők száma. Sokan közülük ráadásul nem is tudnak arról, hogy ilyen jellegű problémájuk van, pedig a nem diagnosztizált inzulinrezisztencia sajnos egyenes út számos betegség, elsősorban természetesen a cukorbetegség kialakulásához. Lássuk, mi is ez a napjainkban sokat emlegetett egészségügyi probléma, hogyan diagnosztizálható, és ami a legfontosabb: hogyan küzdhetünk meg vele!
Érszűkület
Érszűkület
Az érszűkület az érelmeszesedés következménye, mely az érfalak megvastagodásához, az érfal rugalmasságának csökkenéséhez, a belső keresztmetszet kóros beszűküléséhez vezet.